Tarieven

Geboortehoroscoop incl. jaarprognose EUR 295,-
Losse jaarprognose EUR 175,-  (alleen mogelijk als ik eerder je geboortehoroscoop heb geduid)
Kinderhoroscoop EUR 145,- 
Schriftelijke babyhoroscoop EUR 105,- exclusief verzendkosten
Loopbaan -of studiekeuzetraject EUR 750,-
Alle tarieven zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor bedrijven

Hoe vraag je een astrologieconsult of loopbaan/studiekeuzetraject bij mij aan?

In een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek of in een mailtje geef je aan welke vragen jij graag beantwoord wilt zien of over welk thema jij advies wilt.  Misschien weet je al welk type consult of traject voor jou passend is en zo niet, dan kan ik je daarbij helpen.

Na het maken van de afspraak voor het consult of loopbaan/studiekeuzetraject, geef je mij per mail je geboortegegevens door: geboortedatum, exacte geboortetijd en geboorteplaats (op te vragen bij de Burgerlijke Stand van de gemeente waar je geboren bent), zodat ik kan starten met de analyse van jouw persoonlijke en unieke horoscoop.

Hoe ga ik te werk tijdens een astrologieconsult of loopbaan/studiekeuzetraject?

Tijdens een persoonlijk gesprek leg ik in begrijpelijke taal de betekenis van jouw horoscoop uit, waardoor je in 1,5 uur tijd veel en diepgaande informatie krijgt over jezelf. Natuurlijk mag je tussendoor reageren op wat ik vertel en kun je vragen stellen. Zo’n gesprek maakt ook deel uit van een loopbaantraject. Wat je verder kunt verwachten bij een compleet loopbaan -of studiekeuzetraject, lees je onder het tabblad ‘loopbaan -of studiekeuzetraject’.

Je mag de gesprekken met mij zelf opnemen als je dat wilt en dat raad ik ook aan. Alleen een babyhoroscoop ontvang je per mail of per post.