Tarieven

Geboortehoroscoop incl. jaarprognose EUR 245,-
Losse jaarprognose EUR 125,-  (alleen mogelijk als ik eerder je geboortehoroscoop heb geduid)
Kinderhoroscoop EUR 125,- 
Schriftelijke babyhoroscoop EUR 95,-
Loopbaan -of studiekeuzetraject EUR 695,-
Alle tarieven zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor bedrijven

Hoe vraag je een astrologieconsult of loopbaan/studiekeuzetraject bij mij aan?

Je belt me op voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek of je stuurt me een mailtje. Daarin geef je aan waarom je een consult of loopbaanadvies wilt. Misschien heb je ook nog specifieke vragen of een bepaald thema waar je de nadruk op wilt leggen tijdens het consult. We bepalen dan samen welk type consult het meest geschikt is voor jou of dat een compleet loopbaantraject zinvoller is in jouw situatie.

Na het maken van de afspraak voor het consult of loopbaan/studiekeuzetraject, geef je mij je geboortegegevens door: geboortedatum, exacte geboortetijd en geboorteplaats (op te vragen bij de Burgerlijke Stand van de gemeente waar je geboren bent). Ik maak dan jouw horoscooptekening die ik voorafgaand aan ons gesprek uitgebreid ga analyseren.

Hoe ga ik te werk tijdens een astrologieconsult of loopbaan/studiekeuzetraject?

Tijdens een persoonlijk gesprek leg ik in begrijpelijke taal de betekenis van jouw persoonlijke horoscoop uit. Dit gesprek duurt ongeveer 1,5 uur als je voor een geboortehoroscoop inclusief jaarprognose komt. Zo’n gesprek maakt ook deel uit van een loopbaantraject. Wat je verder kunt verwachten bij een compleet loopbaan -of studiekeuzetraject, lees je onder het tabblad ‘loopbaan -of studiekeuzetraject’.

Je mag de gesprekken met mij zelf opnemen als je dat wilt. Alleen een babyhoroscoop ontvang je per mail of per post.