Nicolette

Foto: Lisette Peereboom

Mijn naam is Nicolette Cleerdin. Ik ben geboren op 15 september 1971 (sterrenbeeld Maagd) en woon samen met mijn man en twee dochters in Hilversum.

Al heel jong was ik geïnteresseerd in psychologie. Toch koos ik voor een HEAO-opleiding. Na afronding van die studie heb ik ruim 10 jaar met veel plezier gewerkt als hypotheekadviseur bij een grote bank.

Tijdens een turbulente periode in mijn leven kwam ik in contact met een astroloog. Terwijl zij mijn horoscoop duidde, dacht ik al meteen: ‘Dit is wat ik ook wil doen!’ Een maand later begon ik aan een Beroepsopleiding Psychologische Astrologie en dat bleek een heel goede keus te zijn. Ik leerde veel over mezelf en wist meteen dat ik alles wilde weten over astrologie, zodat ik ook anderen ermee zou kunnen helpen. Inmiddels heb ik mijn eigen astrologiepraktijk aan huis en haal ik veel voldoening uit het adviseren en begeleiden van mensen aan de hand van hun horoscoop.

Ik ben gespecialiseerd in het adviseren over loopbaankeuzes. Loopbaanvraagstukken fascineren mij en veel klanten benaderen mij met vragen over werk of studiekeuzes. Omdat ik zelf heel lang niet wist wat ik nou écht wilde en alles geprobeerd heb om daar achter te komen, ben ik inmiddels wel ervaringsdeskundig op dit gebied. Ik help jou graag bij jouw loopbaankeuzes en uiteraard is de horoscoop daarbij mijn belangrijkste loopbaaninstrument.

Natuurlijk geef ik je graag ook advies over andere thema’s en maak ik met veel plezier kinderhoroscopen en babyhoroscopen.

Als ik niet met astrologie of loopbaanadviezen bezig ben, onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin of met vrienden. Ook houd ik erg van skiën, tennissen, wandelen, lezen, schrijven, reizen en van een goed gesprek.

Ik kijk ernaar uit om ook jou te laten zien dat astrologie een fascinerende methode is om jezelf of je kind beter te leren begrijpen of om je te begeleiden bij het maken van loopbaankeuzes!