Nicolette

Mijn naam is Nicolette Cleerdin (1971) en ik woon samen met mijn man en twee dochters in Hilversum.

Al heel jong was ik geïnteresseerd in psychologie. Toch koos ik na het VWO voor een Bachelor-opleiding Commerciële Economie. Na afronding van die studie heb ik ruim 10 jaar met veel plezier gewerkt als hypotheekadviseur bij een grote bank.

Tijdens een turbulente periode in mijn leven kwam ik in contact met een astroloog. Terwijl zij mijn horoscoop duidde, dacht ik al meteen: ‘Dit is wat ik ook wil doen!’ Een maand later begon ik aan de 5-jarige Beroepsopleiding Psychologische Astrologie en ik was vanaf les 1 gefascineerd door de mogelijkheden van astrologie. Ik leerde veel over mezelf en wist meteen dat ik alles wilde weten over astrologie, zodat ik ook anderen ermee zou kunnen helpen. Ruim 11 jaar heb ik nu een astrologiepraktijk aan huis en haal ik veel voldoening uit het adviseren en begeleiden van mensen aan de hand van hun horoscoop.

Ik ben gespecialiseerd in het adviseren over loopbaan -en studiekeuzes. Omdat ik zelf heel lang niet wist wat ik nou écht wilde en alles geprobeerd heb om daar achter te komen, ben ik inmiddels wel ervaringsdeskundig op dit gebied. Ook heb ik in 2019 de HBO-opleiding Loopbaancoaching met succes afgerond.  Sinds 2020 ben ik naast professioneel astroloog ook Noloc gecertificeerd loopbaanprofessional. Ik help jou graag bij jouw loopbaanvraagstukken en uiteraard is de horoscoop daarbij mijn belangrijkste loopbaaninstrument. Ook voor hulp bij het maken van de juiste studiekeuze ben je bij mij aan het juiste adres.

Natuurlijk geef ik je ook graag advies over andere thema’s en maak ik met veel plezier kinderhoroscopen en babyhoroscopen.

Als ik niet met astrologie of loopbaanadviezen bezig ben, onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin of met vrienden. Ook houd ik erg van skiën, tennissen, wandelen, lezen, schrijven, reizen en van een goed gesprek.

Ik kijk ernaar uit om jou te laten zien dat astrologie een fascinerende methode is om jezelf of je kind beter te leren begrijpen of om je te begeleiden bij het maken van loopbaankeuzes of studiekeuzes!