Nicolette

Mijn naam is Nicolette Cleerdin (1971) en ik woon samen met mijn man en twee dochters in Hilversum.

Al heel jong was ik geïnteresseerd in psychologie. Toch koos ik na het VWO voor een Bachelor-opleiding Commerciële Economie. Na afronding van die studie heb ik ruim 10 jaar met veel plezier gewerkt als hypotheekadviseur bij een grote bank.

Toen ik 33 was, kwam werd ik toevallig voorgesteld aan een astroloog en dat maakte me nieuwsgierig. Ik boekte een consult en de inzichten die zij me gaf waren zo treffend en waardevol. Ik wilde begrijpen hoe zij zoveel over mij kon weten en een maand later begon ik aan de 5-jarige Beroepsopleiding Psychologische Astrologie. Ik vond het vanaf les 1 fascinerend. Hoe mooi zou het zijn als ik ook anderen kon gaan helpen door hen inzicht te geven in zichzelf en hun mogelijkheden? Die wens kwam al snel uit en sinds 2009 heb ik een praktijk aan huis. Elke keer opnieuw word ik geraakt door de persoonlijke verhalen die mensen met me delen. Ik voel me bevoorrecht dat ik inzichten mag geven waarmee iemand nieuwe keuzes kan maken om zo steeds meer zichzelf te worden.

Ik ben gespecialiseerd in het adviseren over loopbaan -en studiekeuzes. Pas later in mijn leven kwam ik er achter dat ik hiermee écht het verschil kan maken, omdat ik zelf zo lang op zoek ben geweest naar wat bij me past. In 2019 heb ik de HBO-opleiding Loopbaancoaching met succes afgerond en ben ik naast professioneel astroloog ook Noloc gecertificeerd loopbaanadviseur. Een perfecte combinatie om mensen het best mogelijke loopbaanadvies te kunnen geven. Met astrologie kom ik snel tot de kern, maar ik beschik ook over andere loopbaaninstrumenten die jou kunnen helpen bij je volgende stap. Naast mijn eigen praktijk werk ik 3 dagen per week als loopbaanadviseur in loondienst, dus ik adviseer elk jaar vele mensen over hun loopbaanvragen.

Natuurlijk komen andere thema’s ook aan bod en maak ik met veel plezier babyhoroscopen: een leuk cadeau voor (groot)ouders!

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin of met vrienden. Ook houd ik erg van skiën, tennissen, wandelen, lezen, schrijven, reizen en van een goed gesprek.

Wil je eerst kennismaken en meer weten over mijn werkwijze? Bel of app me gerust om vrijblijvend een kop koffie te komen drinken of om te praten tijdens een wandeling op de Hilversumse hei.