Nicolette

Foto: Erik Kottier

Mijn naam is Nicolette Cleerdin (1971) en ik woon samen met mijn man en twee dochters in Hilversum.

Al heel jong was ik geïnteresseerd in psychologie. Toch koos ik na het VWO voor een Bachelor-opleiding Commerciële Economie. Na afronding van die studie heb ik ruim 10 jaar met veel plezier gewerkt als hypotheekadviseur bij een grote bank.

Tijdens een turbulente periode in mijn leven kwam ik via via in contact met een astroloog. Wat zij me vertelde was zo treffend en de inzichten die ze me gaf waren zo waardevol. Ik dacht: ‘Dit wil ik ook leren!’ Een maand later begon ik aan de 5-jarige Beroepsopleiding Psychologische Astrologie en ik was vanaf les 1 gefascineerd door de mogelijkheden van astrologie. Hoe mooi zou het zijn als ik ook anderen kon gaan helpen door hen inzicht te geven in zichzelf en hun mogelijkheden? Ik hoefde er niet lang over na te denken, want via een vriendin kwam de eerste klant al snel voor advies en daarna volgden er meer. Sinds 2009 heb ik een praktijk aan huis en haal ik veel voldoening uit het adviseren en begeleiden van mensen aan de hand van hun horoscoop.

Ik ben gespecialiseerd in het adviseren over loopbaan -en studiekeuzes. Pas later in mijn leven kwam ik er achter dat ik hiermee écht het verschil kan maken, omdat ik zelf zo lang op zoek ben geweest naar wat bij me past. In 2019 heb ik de HBO-opleiding Loopbaancoaching met succes afgerond en ben ik naast professioneel astroloog ook Noloc gecertificeerd loopbaan -en studiekeuzeadviseur. Een perfecte combinatie om mensen het best mogelijke loopbaanadvies te kunnen geven. Met astrologie kom ik snel tot de kern, maar daarnaast gebruik ik ook andere loopbaaninstrumenten en ga ik met je in gesprek. 

Natuurlijk geef ik je ook graag advies over andere thema’s en maak ik met veel plezier kinderhoroscopen en babyhoroscopen: een leuk cadeau voor (groot)ouders!

Als ik niet met astrologie of loopbaanadviezen bezig ben, onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin of met vrienden. Ook houd ik erg van skiën, tennissen, wandelen, lezen, schrijven, reizen en van een goed gesprek.

Ik kijk ernaar uit om jou te laten zien dat astrologie een fascinerende methode is om jezelf of je kind beter te leren begrijpen of om je te begeleiden bij het maken van loopbaan -of studiekeuzes! Wil je eerst kennismaken en meer weten over mijn werkwijze? Bel of app me gerust om vrijblijvend een kop koffie te komen drinken of om kennis te maken tijdens een wandeling op de Hilversumse hei.