Ervaringen

“Ik ben fan van je analyses, omdat ze me aan het denken zetten over mijn leven in het hier&nu.” (Liesbeth Schöningh)

“Nicolette werkt op een rustige en systematische manier. Ze geeft je op basis van je horoscoop en vragen van jezelf nieuwe inzichten in je karakter, talenten en levensloop. Nicolette heeft een goed psychologisch inzicht en vervlecht dat met de uitkomsten van de horoscooptekening. Na afloop zijn er heel wat kwartjes gevallen over de samenhang tussen mijn karakter, talenten en levensloop. Ook heb ik aanknopingspunten gekregen over hoe ik mijn leven zo kan leiden dat het meer bij mij past en waar zich de komende jaren kansen voor gaan doen.”  (R.T., onderzoeker)

“Een jaar geleden heeft Nicolette mijn geboortehoroscoop uitgewerkt. Mijn levensloop, karakter en talenten wist zij op de juiste manier te benoemen. Ik was erg onder de indruk, het was zo herkenbaar en zij wist de vinger op de juiste plek te leggen. Daarnaast heeft zij mij ook laten zien waar mijn kansen en mogelijkheden liggen, sterker nog hoe ik die kan benutten en mij verder kan ontwikkelen op dat gebied. Een aantal zaken heb ik opgepakt en met andere ben ik nog bezig. Van tijd tot tijd lees ik mijn geboortehoroscoop opnieuw, het geeft mij steeds weer nieuwe inzichten en ik constateer dat deze een bijdrage levert aan mijn persoonlijke groei.”
(J.K., teamleider bij een bank)

“Voor mij waren horoscopen de stukjes in de weekbladen waarin stond dat het een goede week zou zijn om een gokje te wagen. Toen ik enige tijd later in een gesprek met Nicolette de resultaten hoorde, was ik daarom stomverbaasd over de scherpte waarmee ze mijn meiden (een tweeling) en de relatie tussen hun tweeën beschreef. Mijn echtgenoot, die er nog wat sceptischer tegenover stond dan ik, geloofde eigenlijk niet dat ze dit geschreven had zonder mij uitgebreid te bevragen. De scepsis is weg, en ik heb Nicolette gevraagd om ook een horoscoop voor mijn oudste dochter uit te werken. Dat zij een speciaal meisje is, wisten we al, maar ik vond het heel bijzonder om te horen dat dit al bij haar geboorte duidelijk was. Nicolette heeft ons ook aandachtspunten en tips gegeven, hoe we haar kunnen helpen zichzelf beter te begrijpen. Wat ik erg prettig vind aan Nicolettes aanpak, is dat ze naast een gesprek waarin ze de horoscoop toelicht, ook een heel mooi, helder verhaal op papier zet. Echt iets om goed te bewaren en nog regelmatig na te lezen.”  (M.C.)