Astrologieconsult

Geboortehoroscoop (inclusief jaarprognose)

De geboortehoroscoop geeft inzicht in je persoonlijkheid, je sterke eigenschappen en talenten en in wat jij nodig hebt om een gelukkig en zinvol leven te leiden. Ook vertelt jouw horoscoop wat jij nodig hebt in relaties en vriendschappen, hoe jij communiceert, maar ook wat voor jou de bedoeling is in het leven. Weten wat bij je past, maakt het makkelijker om oude patronen te doorbreken en nieuwe kansen te grijpen. Die kansen worden aangegeven door je jaarhoroscoop. Als je je eenmaal bewust bent van wat de bedoeling is, kun je de juiste keuzes maken en worden wie je écht bent.

Jaarprognose

Waar sta je nu en waar ga je naartoe?  Dat vertelt je jaarhoroscoop. Welke thema’s spelen er nu in je leven, waarom maak je nu zo’n moeilijke tijd door en wat is een goed moment om een bepaalde keuzes te maken? Natuurlijk lost een horoscoop je problemen niet op; dat moet je zélf doen. Maar inzicht in wat er speelt, kan je veel rust geven en is ook een belangrijke eerste stap op weg naar verandering. Het kan je helpen beter sturing te geven aan je leven en bewustere keuzes te maken.

Kinderhoroscoop

Als ouder wil je het beste voor je kind. Maar wat is het beste? Elk kind is anders en vraagt om een eigen wijze van benadering. De kinderhoroscoop is een fijn hulpmiddel bij de opvoeding. Als je weet hoe de persoonlijkheid van je kind in elkaar zit, wat bij hem past en wat hij nodig heeft om zich prettig te voelen, kun je hem als ouder beter begeleiden bij het opgroeien. Een kinderhoroscoop kan gemaakt worden voor een kind van 1 tot 12 jaar. Het gesprek vindt plaats met de ouder(s), eventueel in het bijzijn van het kind zelf.

Babyhoroscoop

Je weet misschien onder welk sterrenbeeld je baby geboren is en welke eigenschappen er globaal bij dat sterrenbeeld horen. Maar weet je bijvoorbeeld ook wat je baby nodig heeft om zich veilig en geborgen te voelen? In de schriftelijke babyhoroscoop staan praktische tips en adviezen om je kindje beter te leren kennen. Een leuk en leerzaam cadeau voor jezelf! Maar je kunt ook een babyhoroscoop laten maken voor je pasgeboren kleinkind of voor de baby van een vriend(in): een persoonlijk en origineel kraamcadeau!